
Burrito-pai
Lag en deilig Burrito Pie med enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett som hele familien vil elske. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 pounds ground storfe
- 2. 1 løk, hakket
- 3. 2 teskjeer finhakket hvitløk
- 4. 1 boks (2 unse) svarte oliven, skiver
- 5. 1 boks (4 unse) ternede grønne chili peppers
- 6. 1 boks (10 unse) ternede tomater med grønne chili peppers
- 7. 1 krukke (16 unse) tacosaus
- 8. 2 bokser (16 unse) moste bønner
- 9. 12 (8 tommer) maistortillas
- 10. 9 unse revet Colby ost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit (175 grader Celsius).
- 22. I en stor stekepanne over middels varme, stek kjøttdeigen i 5 minutter. Tilsett løken og hvitløken, og stek i 5 minutter til. Hell av eventuelt overflødig fett, om ønskelig. Bland inn oliven, grønne chilipepper, tomater med grønne chilipepper, tacosaus og moste bønner. Rør blandingen grundig, senk varmen til lavt og la småkoke i 15 til 20 minutter.
- 33. Fordel et tynt lag av kjøttblandingen i bunnen av en 4-kvarts form. Dekk med et lag tortillalefser etterfulgt av mer kjøttblanding, deretter et lag ost. Gjenta tortilla, kjøtt, ost-mønsteret til alle tortillalefsene er brukt opp, og avslutt med et lag kjøttblanding og ost.
- 44. Stek i 20 til 30 minutter i den forvarmede ovnen, eller til osten er lett brun og boblende.