
Helbredende kålssuppe
Oppdag en sunn og velsmakende kålsuppe som styrker immunforsvaret. Perfekt for helår, enkel å lage, og full av næringsstoffer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 løk, hakket
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 2 liter vann
- 4 teskjeer kyllingbuljonggranulat
- 1 teskje salt, eller etter smak
- 1/2 teskje svart pepper, eller etter smak
- 1/2 hodekål, kjernet og grovhakket
- 1 (410 gram) boks italienske hermetiske tomater, drenert og hakket
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte, varm opp olivenolje over middels varme. Rør inn løk og hvitløk; kok til løken er gjennomsiktig, ca. 5 minutter.
- 2Rør inn vann, buljong, salt og pepper. Kok opp, og rør deretter inn kål. La det småkoke til kålen faller sammen, ca. 10 minutter.
- 3Rør inn tomater. Kok opp igjen, og la det småkoke i 15 til 30 minutter, og rør ofte.