
Ekte tysk potetsalat
Lær å lage en autentisk tysk potetsalat med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrillen eller som en smakfull siderett. Enkel å lage hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Legg potetene i en kjele, og fyll på med nok vann til å dekke dem. Kok opp, og kok i ca. 10 minutter, eller til de lett kan stikkes gjennom med en gaffel. Sil av vannet, og sett til side for å avkjøle.
- 22. Legg baconet i en stor, dyp stekepanne over middels høy varme. Stek til det er brunt og sprøtt, og vend det etter behov. Ta det ut av pannen og sett til side.
- 33. Tilsett løk i baconfettet, og kok over middels varme til den er gyllen. Tilsett eddik, vann, sukker, salt og pepper i pannen. Kok opp, og legg deretter i potetene og persillen. Smuldre over halvparten av baconet. Varm opp, og overfør deretter til et serveringsfat. Smuldre resten av baconet over toppen, og server mens det er varmt.