Hello Fresh Mobile Banner
Ekte tysk potetsalat

Ekte tysk potetsalat

Lær å lage en autentisk tysk potetsalat med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommergrillen eller som en smakfull siderett. Enkel å lage hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 3 kopper terninger av skrelte poteter
  • 2. 4 skiver bacon
  • 3. 1 liten løk, hakket
  • 4. 1/4 kopp hvit eddik
  • 5. 2 spiseskjeer vann
  • 6. 3 spiseskjeer hvitt sukker
  • 7. 1 teskje salt
  • 8. 1/8 teskje malt svart pepper
  • 9. 1 spiseskje hakket frisk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Legg potetene i en kjele, og fyll på med nok vann til å dekke dem. Kok opp, og kok i ca. 10 minutter, eller til de lett kan stikkes gjennom med en gaffel. Sil av vannet, og sett til side for å avkjøle.
  2. 2Legg baconet i en stor, dyp stekepanne over middels høy varme. Stek til det er brunt og sprøtt, og vend det etter behov. Ta det ut av pannen og sett til side.
  3. 3Tilsett løk i baconfettet, og kok over middels varme til den er gyllen. Tilsett eddik, vann, sukker, salt og pepper i pannen. Kok opp, og legg deretter i potetene og persillen. Smuldre over halvparten av baconet. Varm opp, og overfør deretter til et serveringsfat. Smuldre resten av baconet over toppen, og server mens det er varmt.