Hello Fresh Mobile Banner
Stekte tomater

Stekte tomater

oppskrift på deilige bakte tomater som passer perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 modne, solmodne tomater
  • 2 spiseskjeer olivenolje, pluss litt til å vende og dryppe over
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 3/4 kopp panko-ristet brødsmuler
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 1 spiseskje finhakket fersk persille
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • En klype rød pepperflak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius.
  2. 2Skjær tomatene fra kjernen til kjernen. Fjern og kast frøene og saften, og legg tomatene i en ildfast form. Drypp med olivenolje og krydre med salt og pepper.
  3. 3Bland sammen 2 spiseskjeer olivenolje, panko, Parmesan, persille, hvitløk, sjalottløk, rød pepperflak og litt salt og pepper i en liten bolle. Fyll tomatene med panko-blandingen. Stek i 20 minutter. Drypp litt olivenolje over før servering.