Hello Fresh Mobile Banner
MeXicansk gryte

MeXicansk gryte

Oppdag en smakfull mexicansk casserole som er enkel å lage. Perfekt for hele familien, med rike krydder og deilige lag. Klar på 45 minutter!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 340 gram kyllingbryst uten skinn og bein, skåret i terninger
  • 1/2 pakke (35 gram) tacokrydderblanding
  • 1 boks (425 gram) svarte bønner, skylt og drenert
  • 1 boks (250 gram) søtmais, drenert
  • 1/4 kopp salsa
  • vann etter behov
  • 1 kopp revet ost i meksikansk stil
  • 1 1/2 kopper knuste enkle tortillachips

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne over middels høy varme, stek kyllingen i olje til den er gjennomstekt og ikke lenger rosa innvendig. Tilsett tacokrydder, bønner, mais, salsa og litt vann for å forhindre at det tørker ut. Dekk til pannen og la det småkoke på middels lav varme i 10 minutter.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  3. 3Overfør kyllingblandingen til en ildfast form på 23x33 cm. Topp med 1/2 kopp ost og knuste tortillachips.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen i 15 minutter. Tilsett resten av osten og stek til osten er smeltet og bobler.