
Molasses-sukkerkaker
Oppdag den perfekte oppskriften på molassesukkerkaker, myke og smakfulle småkaker som passer til alle anledninger. Enkel å lage og uimotståelig gode!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper fettstoff
- 2 kopper hvitt sukker
- 1/2 kopp sirup
- 2 egg
- 4 kopper hvetemel
- 4 teskjeer natron
- 2 teskjeer malt kanel
- 1 teskje malt nellik
- 1 teskje malt ingefær
- 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Smelt fettstoffet i en stor panne på komfyren, og la det avkjøle.
- 2Tilsett sukker, egg og sirup, og pisk godt.
- 3I en separat bolle sikt tørre ingredienser sammen og tilsett i pannen. Bland godt og la det stå i kjøleskapet i 3 timer eller over natten.
- 4Form deigen til kuler på størrelse med valnøtter. Rull dem i sukker. Legg dem på en smurt bakeplate med omtrent 5 cm mellomrom.
- 5Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 8-10 minutter.
- 6Oppbevar kakene i en lufttett beholder for å unngå at de blir for sprø. Hvis de mister sin mykhet, er en enkel måte å gjenopprette den på å legge en skive ferskt brød i beholderen sammen med kakene i et par timer eller over natten, så blir de myke igjen!