Hello Fresh Mobile Banner
Molasses-sukkerkaker

Molasses-sukkerkaker

Oppdag den perfekte oppskriften på molassesukkerkaker, myke og smakfulle småkaker som passer til alle anledninger. Enkel å lage og uimotståelig gode!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper fettstoff
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 1/2 kopp sirup
  • 2 egg
  • 4 kopper hvetemel
  • 4 teskjeer natron
  • 2 teskjeer malt kanel
  • 1 teskje malt nellik
  • 1 teskje malt ingefær
  • 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt fettstoffet i en stor panne på komfyren, og la det avkjøle.
  2. 2Tilsett sukker, egg og sirup, og pisk godt.
  3. 3I en separat bolle sikt tørre ingredienser sammen og tilsett i pannen. Bland godt og la det stå i kjøleskapet i 3 timer eller over natten.
  4. 4Form deigen til kuler på størrelse med valnøtter. Rull dem i sukker. Legg dem på en smurt bakeplate med omtrent 5 cm mellomrom.
  5. 5Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 8-10 minutter.
  6. 6Oppbevar kakene i en lufttett beholder for å unngå at de blir for sprø. Hvis de mister sin mykhet, er en enkel måte å gjenopprette den på å legge en skive ferskt brød i beholderen sammen med kakene i et par timer eller over natten, så blir de myke igjen!