Tater Tot-bake

Tater Tot-bake

Lær hvordan du lager en deilig Tater Tot Bake med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask middag eller helgekos. Enkel å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. salt og pepper etter smak
  • 4. 1/2 (900 gram) pakke med tater tots
  • 5. 1 (300 gram) boks med kondensert soppsuppe
  • 6. 1/2 kopp melk
  • 7. 1 1/2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor stekepanne over middels høy varme, brun kjøttdeigen med løken. Sil av overflødig fett, og krydre med salt og pepper etter smak.
  3. 33. Fordel kjøttdeigen jevnt i bunnen av en 2-liters ildfast form. Legg tater tots jevnt over kjøttdeigen. I en liten bolle, rør suppen inn i melken til den er glatt; hell over lagene med tater tots og kjøttdeig. Strø revet cheddarost jevnt over toppen.
  4. 44. Stek i forvarmet ovn i 30 til 40 minutter, til osten er boblende og lett brunet.