
Tater Tot-bake
Lær hvordan du lager en deilig Tater Tot Bake med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask middag eller helgekos. Enkel å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 løk, hakket
- salt og pepper etter smak
- 1/2 (900 gram) pakke med tater tots
- 1 (300 gram) boks med kondensert soppsuppe
- 1/2 kopp melk
- 1 1/2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2I en stor stekepanne over middels høy varme, brun kjøttdeigen med løken. Sil av overflødig fett, og krydre med salt og pepper etter smak.
- 3Fordel kjøttdeigen jevnt i bunnen av en 2-liters ildfast form. Legg tater tots jevnt over kjøttdeigen. I en liten bolle, rør suppen inn i melken til den er glatt; hell over lagene med tater tots og kjøttdeig. Strø revet cheddarost jevnt over toppen.
- 4Stek i forvarmet ovn i 30 til 40 minutter, til osten er boblende og lett brunet.