Tater Tot-bake

Tater Tot-bake

Lær hvordan du lager en deilig Tater Tot Bake med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask middag eller helgekos. Enkel å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 løk, hakket
  • salt og pepper etter smak
  • 1/2 (900 gram) pakke med tater tots
  • 1 (300 gram) boks med kondensert soppsuppe
  • 1/2 kopp melk
  • 1 1/2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor stekepanne over middels høy varme, brun kjøttdeigen med løken. Sil av overflødig fett, og krydre med salt og pepper etter smak.
  3. 3Fordel kjøttdeigen jevnt i bunnen av en 2-liters ildfast form. Legg tater tots jevnt over kjøttdeigen. I en liten bolle, rør suppen inn i melken til den er glatt; hell over lagene med tater tots og kjøttdeig. Strø revet cheddarost jevnt over toppen.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 30 til 40 minutter, til osten er boblende og lett brunet.