
Maisgrateng I
lær hvordan du lager en deilig corn casserole i enkel steg-for-steg guide. perfekt som tilbehør eller hovedrett, med gode tips for smakfull resultat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 2 egg, pisket
- 1 (425 gram) boks kremet mais
- 1 (225 gram) beger rømme
- 1/4 kopp smør, smeltet
- 1 (435 gram) boks hel mais, drenert
- 1 1/2 kopper revet Cheddar-ost
- 1/2 kopp hakket løk
- 1 (115 gram) boks hakkede grønne chili, drenert
- 1 (240 gram) pakke tørr maismuffinblanding
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 2 liter.
- 2I en stor blandebolle, bland egg, kremet mais, rømme og smeltet smør. Rør inn hele maiskorn, ost, løk og chili. Bland inn maismuffinblandingen til den akkurat er fuktig.
- 3Stek i en forvarmet ovn på 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 75 minutter, eller til en kniv som settes inn kommer ut ren og toppen er gyllen. La den stå i 5 minutter før servering.