Kyllingquesadillas

Kyllingquesadillas

Lær å lage deilige chicken quesadillas med enkel oppskrift. Perfekt for raske middager og sosiale sammenkomster. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund skinnfri, benfri kyllingbryst, i terninger
  • 2. 1 pose fajitakrydder (1,27 unser)
  • 3. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 4. 2 grønne paprika, hakket
  • 5. 2 røde paprika, hakket
  • 6. 1 løk, hakket
  • 7. 10 mel tortillas (10 tommer)
  • 8. 1 pakke revet Cheddarost (8 unser)
  • 9. 1 spiseskje baconbiter
  • 10. 1 pakke revet Monterey Jack-ost (8 unser)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillen. Smør en bakeplate.
  2. 22. Vend kyllingen med fajitakrydderet, og fordel den deretter på bakeplaten. Sett under grillen og kok til kyllingbitene ikke lenger er rosa i midten, omtrent 5 minutter.
  3. 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  4. 44. Varm opp oljen i en stor kjele over middels varme. Rør inn grønne paprika, røde paprika, løk og kylling. Kok og rør til grønnsakene har blitt myke, ca. 10 minutter.
  5. 55. Legg en halvdel av hver tortilla med kylling- og grønnsaksblandingen, og strø over Cheddarkrem, baconbiter og Monterey Jack. Brett tortillaene i to og legg dem på en bakeplate.
  6. 66. Stek quesadillas i den forvarmede ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter.