
Gullpotetsuppe
Prøv vår deilige Golden Potetssuppe, perfekt for kalde dager. En enkel oppskrift som gir en kremet og smakfull soppsuppe for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 3 kopper skrelte og terningede poteter
- 1/2 kopp hakket selleri
- 1/2 kopp hakket løk
- 1 terning kyllingbuljong
- 1 kopp vann
- 1 teskje tørket persille
- 1/2 teskje salt
- 1 klype malt svart pepper
- 2 teskjeer hvetemel
- 1 1/2 kopper melk
- 1 1/2 kopper revet amerikansk ost
- 1 kopp hakket skinke
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte tilsetter du poteter, selleri, løk, kyllingbuljong, vann og persilleflak. Krydre med salt og pepper, og la det småkoke til grønnsakene blir møre.
- 2I en separat bolle blander du mel og melk. Når det er godt blandet, tilsetter du det i suppen og koker til den blir tykk.
- 3Rør inn ost, kokt skinke eller hamburger, og la det småkoke til osten er smeltet.