Pear-White Pepper Tiramisu

Pear-White Pepper Tiramisu

Oppdag oppskriften på pear-white pepper tiramisu, en unik og smakfull dessert perfekt for enhver anledning. Enkel å lage og utrolig god!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp pæredrikk eller nektar
  • 1 fast pære (for eksempel Anjou eller Bartlett), skrelt og tynne skiver
  • 1/2 kopp pærebrennevin
  • 1/4 kopp sukker
  • 1 teskje fersk sitronjuice
  • 1/8 teskje kosher-salt
  • 2 8-unse beholdere mascarponeost
  • 1 1/2 kop kaldt kremfløte
  • 3/4 kopp melis
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 teskje finmalt hvit pepper
  • 27 myke ladyfingers

Fremgangsmåte

  1. 1Vend pæren, pæresaft, brandy, sukker, sitronsaft og salt i en middelsstor bolle. Dekk til med plastfolie; sett til side. Pisk mascarpone, kremfløte, melis, vanilje og hvit pepper i en kjøkkenmaskin med flatpisker (eller i en stor bolle med håndmikser) på lav til middels hastighet til det er godt blandet, ca. 1 minutt. Øk hastigheten til middels høy og pisk til det er lyst og luftig, ytterligere 1–2 minutter (ikke overpisk). Kle en 23 x 13 cm brødform med plastfolie, med en 5 cm overheng på alle sider. Legg 9 ladyfingers i bunnen av formen i ett lag. Topp med halvparten av pærene og drypp med 3 ss av pæresaften. Fordel 1 kopp mascarponeblanding over pærene. Gjenta med ytterligere 9 ladyfingers, de resterende pærene, 3 ss av pæresaften og 1 kopp mascarponeblanding. Topp med de siste 9 ladyfingers og drypp med 3 ss av pæresaften. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i minst 8 timer eller over natten. (Overfør resten av mascarponeblandingen til en lufttett beholder og oppbevar i kjøleskapet til den skal serveres.) For å servere, la den reserverte mascarponeblandingen komme til romtemperatur. Løft tiramisuen ut av formen med plastfolien og snu den opp ned på et serveringsfat; fjern plastfolien. Dekk toppen og sidene med den resterende mascarponeblandingen. 2. Fotograf: Johnny Miller