Beste rødbetsalat
oppskrift på den beste rødbetsalaten. enkel å lage, perfekt for sommermåltidet. prøv denne friske og fargerike salaten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 mellomstore rødbeter, vasket og trimmet
- 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 2 spiseskjeer sherryeddik
- 1 spiseskje honning
- 1 spiseskje finhakket rødløk
- 1/2 teskje Dijon-sennep
- Kosher-salt
- Nykvernet svart pepper
- 6 kopper babyspinat
- 1/2 kopp smuldret geitost
- 1/2 kopp grovhakkede ristet valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Pakk rødbetene individuelt inn i aluminiumsfolie og stek dem direkte på risten i ovnen til de er møre, omtrent 1 time. Åpne foliepakningene og la dem avkjøle. Når de er kalde, skrell rødbetene og skjær dem i små biter.
- 2I en stor bolle, visp sammen olivenolje, eddik, honning, rødløk og sennep. Krydre med salt og pepper. Tilsett rødbetene og spinaten i dressingen og vend godt slik at alt blir dekket. Overfør salaten til et serveringsfat eller individuelle tallerkener, topp med geitost og valnøtter, og server.