Beste rødbetsalat

Beste rødbetsalat

oppskrift på den beste rødbetsalaten. enkel å lage, perfekt for sommermåltidet. prøv denne friske og fargerike salaten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 mellomstore rødbeter, vasket og trimmet
  • 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 2 spiseskjeer sherryeddik
  • 1 spiseskje honning
  • 1 spiseskje finhakket rødløk
  • 1/2 teskje Dijon-sennep
  • Kosher-salt
  • Nykvernet svart pepper
  • 6 kopper babyspinat
  • 1/2 kopp smuldret geitost
  • 1/2 kopp grovhakkede ristet valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Pakk rødbetene individuelt inn i aluminiumsfolie og stek dem direkte på risten i ovnen til de er møre, omtrent 1 time. Åpne foliepakningene og la dem avkjøle. Når de er kalde, skrell rødbetene og skjær dem i små biter.
  2. 2I en stor bolle, visp sammen olivenolje, eddik, honning, rødløk og sennep. Krydre med salt og pepper. Tilsett rødbetene og spinaten i dressingen og vend godt slik at alt blir dekket. Overfør salaten til et serveringsfat eller individuelle tallerkener, topp med geitost og valnøtter, og server.