
Tacos i pastaskjell
Oppdag hvordan du lager deilige tacos i pastaskjell. Perfekt for en smakfull og enkel middag som hele familien vil elske. Perfekt for helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/4 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 (3 ounces) pakke kremost
- 1 teskje salt
- 1 teskje chilipulver
- 18 store pastaskjell
- 2 spiseskjeer smør, smeltet
- 1 kopp tacosaus
- 1 kopp revet Cheddar-ost
- 1 kopp revet Monterey Jack-ost
- 1 1/2 kopper knuste tortillachips
- 1 kopp rømme
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne, brun storfekjøtt over middels varme til det ikke lenger er rosa; sil av væsken. Tilsett kremost, salt og chilipulver; bland og la det småkoke i 5 minutter.
- 2I mellomtiden, kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet. Vend de kokte skjellene i smør.
- 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 4Fyll skjellene med storfekjøttblandingen og legg dem i en ildfast form på 23x33 cm; hell taco-saus over skjellene. Dekk med aluminiumsfolie og stek i forvarmet ovn i 15 minutter.
- 5Ta formen ut av ovnen og topp med cheddarost, Monterey Jack-ost og tortillachips; sett formen tilbake i ovnen og la det koke i ytterligere 15 minutter.
- 6Topp med rømme og løk; server.