
Scones
Lag perfekte scones med vår enkle oppskrift. Raskt, smakfullt og ideelt til frokost eller teatid. Oppdag hemmeligheten bak myke, gylne scones.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en bakeplate lett.
- 22. I en stor bolle, bland mel, sukker, bakepulver og salt. Smør inn smøret. Bland egget og melken i en liten bolle, og rør det inn i melblandingen til det er fuktig.
- 33. Hell deigen ut på en lett melet overflate, og elt den kort. Kjevle ut deigen til en runding ca. 1/2 tomme tykk. Skjær den i 8 spisser, og legg dem på den forberedte bakeplaten.
- 44. Stek i 15 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er gyldne.