
Taco-grateng
Lær å lage en deilig taco casserole med kjøtt, ost og krydder. Perfekt som en rask og smakfull middag for hele familien. Enkel å lage og perfekt for travle dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 8 unser makaroni
- 1/2 kopp hakket løk
- 1 (10,75 unser) boks med konsentrert tomatsuppe
- 1 (14,5 unser) boks med hakkede tomater
- 1 (1,25 unser) pakke tacokrydderblanding
- 2 unser revet Cheddar-ost
- 2 unser revet Monterey Jack-ost
- 1 kopp knuste tortillachips
- 1/2 kopp rømme (valgfritt)
- 1/4 kopp hakket grønn løk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Kok pasta i en stor kjele med kokende vann til den er al dente. Sil av vannet.
- 3I en stor stekepanne, stek og rør inn kjøttdeig og hakket løk over middels varme til det er brunt. Bland inn tomatsuppe, hakkede tomater og tacokrydder. Rør inn pastaen.
- 4Fordel kjøttblandingen i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form. Strø knuste tacochips og revet ost på toppen.
- 5Stek i 30 til 35 minutter, til osten er smeltet. Server med hakket grønn løk og rømme, hvis ønskelig.