Taco-grateng

Taco-grateng

Lær å lage en deilig taco casserole med kjøtt, ost og krydder. Perfekt som en rask og smakfull middag for hele familien. Enkel å lage og perfekt for travle dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 2. 8 unser makaroni
  • 3. 1/2 kopp hakket løk
  • 4. 1 (10,75 unser) boks med konsentrert tomatsuppe
  • 5. 1 (14,5 unser) boks med hakkede tomater
  • 6. 1 (1,25 unser) pakke tacokrydderblanding
  • 7. 2 unser revet Cheddar-ost
  • 8. 2 unser revet Monterey Jack-ost
  • 9. 1 kopp knuste tortillachips
  • 10. 1/2 kopp rømme (valgfritt)
  • 11. 1/4 kopp hakket grønn løk

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Kok pasta i en stor kjele med kokende vann til den er al dente. Sil av vannet.
  3. 33. I en stor stekepanne, stek og rør inn kjøttdeig og hakket løk over middels varme til det er brunt. Bland inn tomatsuppe, hakkede tomater og tacokrydder. Rør inn pastaen.
  4. 44. Fordel kjøttblandingen i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form. Strø knuste tacochips og revet ost på toppen.
  5. 55. Stek i 30 til 35 minutter, til osten er smeltet. Server med hakket grønn løk og rømme, hvis ønskelig.