
Enkle franske dip-sandwicher
Lær å lage deilige franske dip-sandwicher med enkle ingredienser. Raskt å lage og perfekt for en smakfull lunsj eller middag. Oppdag oppskriften nå!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (10,5 unser) boks storfekraftbuljong
- 1 kopp vann
- 450 gram tynne skiver av deli-rostet storfekjøtt
- 8 skiver provoloneost
- 4 hoagieboller, delt på langs
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Del hoagiebollene og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
- 2Varm opp storfekraft og vann i en middels stor kjele over middels høy varme for å lage en rik storfebuljong. Legg storfesteken i buljongen og varm i 3 minutter.
- 3Fordel kjøttet på hoagiebollene og legg to skiver provoloneost på hver bolle.
- 4Stek sandwichene i den forvarmede ovnen i 5 minutter, eller til osten akkurat begynner å smelte. Server sandwichene med små skåler med den varme buljongen til dipping.