
Brownie med sjokoladebiter og ostekake
oppskrift på en deilig brownie med sjokolade chips og ostekake. enkel å lage, perfekt for sjokoladeelskere. prøv denne smakfulle desserten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- Crisco® Original Non-Stick Kokespray
- 1 pakke (19,5 oz.) Pillsbury® Classic Tradisjonell Fudge Brownie
- 3 pakker (8 oz.) kremost, myknet
- 1 boks (14 oz.) Eagle Brand® søtet kondensert melk
- 3 store egg
- 2 tsps. vaniljeekstrakt
- 1/2 kopp mini sjokoladeknapper
Fremgangsmåte
- 1Varm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Spray bunnen av en 23 cm rund springform med non-stick bakepulver. Forbered brownies i henhold til pakkens anvisninger for seige brownies. Fordel jevnt i den forberedte formen.
- 2Stek i 35 minutter eller til den er fast.
- 3Pisk kremost til den er luftig i en stor bolle. Pisk inn den søte kondenserte melken gradvis. Tilsett egg og vanilje; bland godt. Rør inn sjokoladeknapper. Hell i den forberedte formen.
- 4Reduser ovnstemperaturen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Stek i 50 minutter eller til den er fast. Avkjøl. Sett i kjøleskapet til den er helt kald. Fjern sidene av springformen. Pynt etter ønske.




