Stole my heart sjokoladekake
oppskrift på den deilige 'stole my heart' sjokoladekaken. perfekt som dessert eller til fest. enkel å lage og smaker fantastisk!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 (18,25 unser) pakke djevelens kakeblanding
- 2. 2 (8 unser) pakker kremost
- 3. 1/2 kopp hvitt sukker
- 4. 1 (21 unser) boks med kirsebærpai-fyll
- 5. 2 (1,3 unser) pakker med pisket kremblanding
Fremgangsmåte
- 11. Forbered sjokoladekaken etter anvisningene, bruk en 23x33 cm bakeform.
- 22. Mens kaken er i ovnen: i en middels stor bolle, bland kremost og sukker sammen til det er godt blandet. I en separat bolle, bland den tørre pisketoppingen etter anvisningene til den blir lett og luftig. Sett kremostblandingen og den piskede toppingen i kjøleskapet.
- 33. Når kaken er ferdig stekt og avkjølt, smør kremostblandingen over kaken. Deretter heller du kirsebærfyllet over kremostblandingen. Pynt forsiktig med den piskede toppingen og oppbevar i kjøleskapet til den skal serveres.