Chili-lime kylling-spyd

Chili-lime kylling-spyd

Lær hvordan du lager smakfulle kyllingkabobs med chili og lime. Perfekt for sommergrillen eller hverdagsmiddagen. Enkelt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 3 ss olivenolje
  • 1 1/2 ss rødvinseddik
  • 1 lime, saftet
  • 1 ts chilipulver
  • 1/2 ts paprika
  • 1/2 ts løkpulver
  • 1/2 ts hvitløkpulver
  • cayennepepper etter smak
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 450 g kyllingbryst uten skinn og bein – skåret i 3,8 cm biter
  • spyd

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, visp sammen olivenolje, eddik og limesaft. Krydre med chilipulver, paprika, løkpulver, hvitløkpulver, cayennepepper, salt og svart pepper. Legg kyllingen i en grunn bakeform med sausen, og rør om slik at den blir dekket. Dekk til og la marinere i kjøleskapet i minst 1 time.
  2. 2Forvarm grillen til middels høy varme. Tre kyllingen på spyd, og kast marinaden.
  3. 3Pensle grillristen lett med olje. Grill spyd i 10 til 15 minutter, eller til kyllingjuicen er klar.