
Enkel Lasagne II
Prøv vår enkle Lasagne II, perfekt for travle hverdager. En smakfull og enkel oppskrift som alle vil elske. Klar på under 1 time!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 (32 ounces) krukke med spaghetti saus
- 32 ounces cottage cheese
- 3 kopper revet mozzarellaost
- 2 egg
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- 2 teskjeer tørket persille
- salt etter smak
- nykvernet svart pepper etter smak
- 9 lasagneplater
- 1/2 kopp vann
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne, brun kjøttdeigen over middels varme. Sil av fettet. Tilsett pastasaus og la det småkoke i 5 minutter.
- 2I en stor bolle, bland sammen cottage cheese, 2 kopper mozzarellaost, egg, halvparten av den revne Parmesanosten, tørket persille, salt og nykvernet svart pepper.
- 3For å montere, fordel jevnt 3/4 kopp av sausen i bunnen av en 23x33 cm ildfast form. Legg et lag med 3 ukokte lasagneplater, 1 3/4 kopp av oste-blandingen, og 1/4 kopp saus. Gjenta lagene to ganger. Topp med 3 plater, resten av sausen, resten av mozzarella- og Parmesanosten. Tilsett 1/2 kopp vann langs kantene av formen. Dekk med aluminiumsfolie.
- 4Stek i en forvarmet ovn på 175 grader C (350 grader F) i 45 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 10 minutter. La den stå i 10 minutter før servering.