Hello Fresh Mobile Banner
Enkel Lasagne II

Enkel Lasagne II

Prøv vår enkle Lasagne II, perfekt for travle hverdager. En smakfull og enkel oppskrift som alle vil elske. Klar på under 1 time!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 (32 ounces) krukke med spaghetti saus
  • 32 ounces cottage cheese
  • 3 kopper revet mozzarellaost
  • 2 egg
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 2 teskjeer tørket persille
  • salt etter smak
  • nykvernet svart pepper etter smak
  • 9 lasagneplater
  • 1/2 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne, brun kjøttdeigen over middels varme. Sil av fettet. Tilsett pastasaus og la det småkoke i 5 minutter.
  2. 2I en stor bolle, bland sammen cottage cheese, 2 kopper mozzarellaost, egg, halvparten av den revne Parmesanosten, tørket persille, salt og nykvernet svart pepper.
  3. 3For å montere, fordel jevnt 3/4 kopp av sausen i bunnen av en 23x33 cm ildfast form. Legg et lag med 3 ukokte lasagneplater, 1 3/4 kopp av oste-blandingen, og 1/4 kopp saus. Gjenta lagene to ganger. Topp med 3 plater, resten av sausen, resten av mozzarella- og Parmesanosten. Tilsett 1/2 kopp vann langs kantene av formen. Dekk med aluminiumsfolie.
  4. 4Stek i en forvarmet ovn på 175 grader C (350 grader F) i 45 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 10 minutter. La den stå i 10 minutter før servering.