
Baconinnpakkede hamburgere
Oppdag hvordan du lager deilige baconinnbakte hamburgere. En smakfull og enkel oppskrift som passer perfekt til grillkvelden eller helgefesten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp revet Cheddar-ost
- 2. 1 spiseskje revet Parmesanost
- 3. 1 liten løk, hakket
- 4. 1 egg
- 5. 1 spiseskje ketchup
- 6. 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 7. 1/2 teskje salt
- 8. 1/8 teskje pepper
- 9. 450 gram kjøttdeig av storfe
- 10. 6 skiver bacon
- 11. 6 hamburgerbrød, delt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen til høy varme.
- 22. I en stor bolle blander du sammen cheddarost, parmesanost, løk, egg, ketchup, Worcestershire-saus, salt og pepper. Smuldre inn kjøttdeigen, og bland godt for hånd. Form til 6 burgere, og pakk hver burger inn i en skive bacon. Fest baconet med tannpirkere.
- 33. Legg burgerne på grillen, og stek i 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Fjern tannpirkerne før servering på hamburgerbrød.