
Italiensk fylt kjøttkake
oppskrift på italiensk stuffed meatloaf med smakfulle ingredienser og enkel fremgangsmåte. perfekt for en mettende middag med familie og venner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund kjøttdeig av storfe
- 2 egg
- 1 kopp brødsmuler (opptil 1 ½ kopp)
- 1 kopp revet Parmesan
- 1 ss italiensk krydderblanding
- 1 ss svart pepper
- 2 ss fersk hakket persille
- 2 fedd hvitløk, finhakket eller presset
- 1 løk, hakket
- ½ kopp ketchup
- ¼ kopp Worcestershire-saus
- 1 kopp melk
- 8 skiver Cheddar
- 8 skiver stekt skinke
- 8 skiver bacon
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.
- 2I en stor blandebolle, kombiner kjøttdeig, egg, brødsmuler, Parmesan, urter, hvitløk, løk, ketchup og Worcestershire. Bland godt, og tilsett mel gradvis. Hvis det virker for vått, tilsett mer brødsmuler til du får en konsistens som kan formes til et brød uten å bli flat. Spray en stor bake- eller stekepanne med non-stick spray, og form kjøttdeigen til et brød. Legg osteskiver og skinke i et lag, og dekk midtlinjen av kjøttbrødet. Fold det sammen, og stikk inn endene slik at det dannes et ovalt brød. Kryss baconstrimlene over for å dekke brødet. Stek i 35 til 45 minutter, eller til en steketermometer registrerer 160 grader Fahrenheit.
- 3La det hvile i 15 minutter, før du skjærer opp og serverer. Saus er valgfritt.