Hello Fresh Mobile Banner
Butternut Squash Bisque

Butternut Squash Bisque

Lag en deilig butternut squash bisque med denne enkle oppskriften. Perfekt for høst- og vintermåltider, kremet og varmende. Enkel å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1 spiseskje rapsolje
  • 1 spiseskje usaltet smør
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 3/4 kopp hakkede gulrøtter
  • 4 kopper skrelt og terningkuttet smørnut squash
  • 3 kopper grønnsaksbuljong
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • malt muskatnøtt etter smak
  • 1/2 kopp kremfløte (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen og smelt smøret i en stor gryte over middels varme. Kok og rør inn løken i smøret og oljen til den er myk.
  2. 2Bland gulrøtter og squash i gryten. Hell i grønnsaksbuljong, og krydre med salt, pepper og muskatnøtt. Kok opp, reduser varmen, og la det småkoke til grønnsakene er møre.
  3. 3Bruk en blender eller stavmikser, og kjør suppen til den er glatt. Hell den tilbake i gryten, og rør inn fløten. Varm opp, men la den ikke koke. Server suppen varm med et lite dryss muskatnøtt.