
Butternut Squash Bisque
Lag en deilig butternut squash bisque med denne enkle oppskriften. Perfekt for høst- og vintermåltider, kremet og varmende. Enkel å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 1 spiseskje rapsolje
- 1 spiseskje usaltet smør
- 1/2 kopp hakket løk
- 3/4 kopp hakkede gulrøtter
- 4 kopper skrelt og terningkuttet smørnut squash
- 3 kopper grønnsaksbuljong
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- malt muskatnøtt etter smak
- 1/2 kopp kremfløte (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen og smelt smøret i en stor gryte over middels varme. Kok og rør inn løken i smøret og oljen til den er myk.
- 2Bland gulrøtter og squash i gryten. Hell i grønnsaksbuljong, og krydre med salt, pepper og muskatnøtt. Kok opp, reduser varmen, og la det småkoke til grønnsakene er møre.
- 3Bruk en blender eller stavmikser, og kjør suppen til den er glatt. Hell den tilbake i gryten, og rør inn fløten. Varm opp, men la den ikke koke. Server suppen varm med et lite dryss muskatnøtt.