
Kjøttdeig-enkeltretter med enchiladas
Lær å lage smakfulle enchiladas med kjøttdeig. En rask og enkel oppskrift for hele familien, perfekt for en mettende hovedrett på travle dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 pund magert kjøttdeig av storfe
- 2. 1 bunt grønn løk, finhakket
- 3. 1 fersk jalapeño, hakket, eller etter smak
- 4. 1/4 kopp vann
- 5. 1 pose taco-krydderblanding (1,25 unser)
- 6. 1 kopp naturell yoghurt
- 7. 1 boks (10,75 unser) kondensert kyllingsuppe
- 8. 2 kopper revet mozzarellaost
- 9. 6 mais-tortillas (6 tommer)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. I en stor stekepanne over middels varme, stek kjøttdeigen, grønn løk og jalapeñopepper til kjøttet er jevnt brunt. Rør inn vann og tacokrydder. La det småkoke til vannet har fordampet.
- 33. I en middels stor bolle, bland sammen yoghurt, kondensert suppe og ost.
- 44. Fordel kjøttblandingen jevnt mellom tortillalefsene. Legg et par spiseskjeer med osteblanding over kjøttet, og rull sammen. Plasser dem i en ildfast form på 7x11 tommer. Gjenta for hver tortilla. Fordel resten av osteblandingen over tortillalefsene.
- 55. Stek i forvarmet ovn i 20 til 30 minutter.