
Ryst og kast dressing
Lær hvordan du lager en frisk shake and toss dressing med denne enkle oppskriften. Perfekt til salater og som tilbehør. Rask å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dressing
Ingredienser
- 1 fedd hvitløk, knust
- 1 1/4 teskjeer kosher-salt
- 1/3 kopp extra virgin olivenolje
- 1 liten sjalottløk eller 3 spiseskjeer finhakket rød løk
- 1/2 liten rød paprika, finhakket
- 1 gulrot, skrelt og finrevet
- 3 spiseskjeer hvitvinseddik
- 2 spiseskjeer finhakket fersk flatbladpersille
- 2 spiseskjeer vann
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Knus hvitløksfeddet, dryss over saltet, og bruk den flate siden av en stor kniv til å knuse og smøre blandingen til en grov pasta. Rist hvitløkpastaen, oljen, sjalottløken, paprikaen, gulroten, eddiken, persillen, vannet og pepperen i en liten flaske. Server.
- 2Copyright 2005 Television Food Network, G.P. Alle rettigheter forbeholdt.