Ryst og kast dressing

Ryst og kast dressing

Lær hvordan du lager en frisk shake and toss dressing med denne enkle oppskriften. Perfekt til salater og som tilbehør. Rask å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dressing

Ingredienser

  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 1 1/4 teskjeer kosher-salt
  • 1/3 kopp extra virgin olivenolje
  • 1 liten sjalottløk eller 3 spiseskjeer finhakket rød løk
  • 1/2 liten rød paprika, finhakket
  • 1 gulrot, skrelt og finrevet
  • 3 spiseskjeer hvitvinseddik
  • 2 spiseskjeer finhakket fersk flatbladpersille
  • 2 spiseskjeer vann
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Knus hvitløksfeddet, dryss over saltet, og bruk den flate siden av en stor kniv til å knuse og smøre blandingen til en grov pasta. Rist hvitløkpastaen, oljen, sjalottløken, paprikaen, gulroten, eddiken, persillen, vannet og pepperen i en liten flaske. Server.
  2. 2Copyright 2005 Television Food Network, G.P. Alle rettigheter forbeholdt.