Vårens festlige løkburger

Vårens festlige løkburger

oppskriften på spring fair onion burger er perfekt for sommermåltider. lær hvordan du lager den enkelt og raskt hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1/4 kopp barbecue-saus
  • 1 teskje biffkrydder (anbefalt: Montreal)
  • 1/2 teskje kryddersalt (anbefalt: Lawry's)
  • 1/2 kopp revet skarp Cheddar, delt
  • 4 hamburgerbrød med sesamfrø, lett ristet
  • Salatblader
  • Skivede tomater
  • Grillet løk, oppskrift følger
  • 2 gule løk
  • 1 teskje vegetabilsk olje
  • 1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland de fire første ingrediensene i en stor bolle til de er godt blandet. Form til 4 baller. Lag et dypt hull i hver ball og fyll hver med 1 1/2 spiseskje ost. Form kjøttet rundt osten for å lukke den inne. Flat ut hver fylt burger til en tykkelse på 3/4 tommer. (Kan lages 8 timer i forveien, dekk til og oppbevar i kjøleskap.)
  2. 2Grill burgerne til ønsket stekegrad, ca. 5 minutter på hver side for medium.
  3. 3Legg burgerne på nederste halvdeler av brødene. Topp med salat, tomater, løk og øvre halvdeler av brødene.
  4. 4Skrell løken, og la rotenden være intakt. Skjær løken i 3/4 tommer tykke skiver. Legg løkskivene flatt og stikk en tannpirker horisontalt gjennom minst halvparten av løken. Dette vil forhindre at løken faller fra hverandre på grillen. Pensle med olje og krydre med salt. Plasser på en forvarmet grill på middels varme. Stek i 5 minutter på hver side, eller til løken er karamellisert og myk. Fjern tannpirkerne før servering.