Reker Marinara

Reker Marinara

lær hvordan du lager en deilig shrimp marinara. enkel oppskrift perfekt for en smakfull hovedrett på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund store reker (16-20)
  • 1 stor spiseskje finhakket hvitløk
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1/2 teskje salt
  • 4 kopper Mariner-saus (se forrige oppskrift)
  • 2 spiseskjeer kyllingkraft
  • Knust rød pepper (valgfritt)
  • Salt og pepper
  • Finhakket persille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell, rens og smørflyr reker. I en bolle blander du rekene med hvitløk, 1 spiseskje av oljen og salt. Mariner i kjøleskapet i 1 time.
  2. 2Varm opp 2 spiseskjeer av oljen i en stor stekepanne over høy varme. Tilsett rekene, og fordel dem slik at den skårne overflaten ligger flatt. Legg en litt mindre stekepanne eller annen vekt oppå rekene, trykk ned og stek i 30 sekunder, og legg deretter over på en tallerken.
  3. 3Tilsett marinade og kyllingkraft i pannen. La det koke kraftig opp og redusere i 5 minutter, eller til væsken har fordampet. Legg rekene tilbake i pannen, vend godt og kok til rekene er gjennomvarme. Krydre etter smak med knust rød pepper, salt og pepper. Server umiddelbart, drysset med hakket persille.