Fettuccine Alfredo

Fettuccine Alfredo

Lær hvordan du lager den perfekte fettuccine alfredo med our enkle oppskrift. Kremet pasta som passer for alle anledninger. Perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Salt
  • 2 fedd hvitløk
  • Pepper
  • Olivenoljespray
  • 225 gram fettuccine
  • 1 kopp kyllingbuljong
  • 1 kopp lettmelk med halv fett
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 1/4 kopp hakkede persilleblader

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 450 grader F.
  2. 2Fyll en 4-liters kjele med vann og kok opp. Krydre vannet med salt.
  3. 3Kutt av den første 1/2 tomme av toppen på hvitløkshodene for å eksponere alle fedd. Plasser hvitløkshodene i midten av et stykke aluminiumsfolie. Strø over salt og pepper på de eksponerte feddene, spray med olivenolje, og pakk deretter inn i aluminiumsfolie. Stek i 45 minutter, og la deretter avkjøle.
  4. 4Kok pasta etter anvisning på pakken til den er al dente. I mellomtiden, klem de avkjølte, stekte hvitløksfeddene ut i en liten kjele, tilsett kyllingkraft, og varm opp over middels varme. Bruk en stavmikser til å puré hvitløk og kraft. La det småkoke til det er redusert til halvparten. Tilsett fløte og la det småkoke til det tykner. Rør inn parmesan og blend igjen med stavmikseren. Smak til og juster krydder med salt og pepper. Tilsett pastaen i pannen med sausen og vend godt. Fordel pastaen på tallerkener og pynt med persille.