Hello Fresh Mobile Banner
Søt og salt kalkunpanini

Søt og salt kalkunpanini

oppskrift på en deilig kalkunpanini med søte og salte smaker. perfekt som lunsj eller lett middag, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • Canola-olje til steking
  • 450 gram tykkskåret bacon, skiver delt i to
  • 1/3 kopp lønnesirup
  • 1 kopp hvetemel
  • 1 teskje cayennepepper
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 kopper tynne skiver av sjalottløk
  • 1 kopp majones
  • 4 chipotle-pepper, hakket
  • 1 spiseskje adobosaus
  • 1 teskje hakkede ferske korianderblader
  • 1/2 sitron, presset saft
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 1 stekt kalkunbryst med skinn, ferdigkjøpt
  • 6 tykke skiver av marble rye-brød
  • 8 til 12 skiver røkt Cheddar
  • Smeltet smør, til å steke eller smøre på brød til smørbrød

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Fyll en kjele med 5 cm canolaolje og varm opp til 190 grader Celsius.
  3. 3Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  4. 4Legg baconet på et stekebrett med rist. Pensle baconet med jevne mengder lønnesirup. Stek til det er sprøtt, ca. 18 til 22 minutter. Ta baconet ut av ovnen og legg det på et fat dekket med kjøkkenpapir. Sett til side.
  5. 5Bland mel, cayennepepper, salt og pepper (etter smak) i en middels stor bolle. Tilsett de skivede sjalottløk og vend løken i melet slik at den blir jevnt dekket. Rist av overflødig mel.
  6. 6Arbeid i 2 omganger, og fritér sjalottløken til den er sprø, ca. 2 til 3 minutter. Legg den på et fat dekket med kjøkkenpapir og dryss over litt salt. Sett til side.
  7. 7I en liten bolle blander du majones, chipotles, adobosaus, koriander, sitron og hvitløk til en jevn blanding. Krydre med salt og pepper etter smak. Sett til side.
  8. 8Skjær kalkunbrystet i 0,5 cm tykke skiver. Legg brødet på et stort skjærebrett. Smør chipotlemayonnaise på hver brødskive.
  9. 9Legg en skive røkt cheddar og et par skiver bacon på hver brødskive.
  10. 10Dryss noen sprø sjalottløk på tre av brødskivene. Legg noen skiver kalkun oppå løken. Dryss litt ekstra sjalottløk over kalkunen.
  11. 11Lag tre smørbrød og smør hver med litt smør.
  12. 12Stek smørbrødene i en stor stekepanne over middels varme. Press ned på smørbrødene med en stekespade, og la dem steke i 3 til 4 minutter på hver side.
  13. 13Ta smørbrødene ut av pannen og server.