
Enkle gresskarmuffins
Lag deilige og saftige gresskarmuffins på under 30 minutter. Perfekt for høst, enkel å lage for hele familien, og smaker fantastisk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Sesong: høst
Ingredienser
- 1 (18,25 unser) pakke gul kakeblanding
- 1 (15 unser) boks med gresskarpuré
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 1/4 teskje malt nellik
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en muffinsform med 12 former eller sett i papirformer.
- 2I en stor bolle, bland sammen kakeblandingen, gresskarpuré, kanel, muskatnøtt og nellik til en jevn røre. Fordel røren likt i muffinsformene.
- 3Stek i 20 til 25 minutter i den forvarmede ovnen, til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.