Enkle gresskarmuffins

Enkle gresskarmuffins

Lag deilige og saftige gresskarmuffins på under 30 minutter. Perfekt for høst, enkel å lage for hele familien, og smaker fantastisk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1 (18,25 unser) pakke gul kakeblanding
  • 2. 1 (15 unser) boks med gresskarpuré
  • 3. 1 teskje malt kanel
  • 4. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 5. 1/4 teskje malt nellik

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en muffinsform med 12 former eller sett i papirformer.
  2. 22. I en stor bolle, bland sammen kakeblandingen, gresskarpuré, kanel, muskatnøtt og nellik til en jevn røre. Fordel røren likt i muffinsformene.
  3. 33. Stek i 20 til 25 minutter i den forvarmede ovnen, til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren.