Hello Fresh Mobile Banner
Davie Crockett's Kjøttdeig Wrap-Ups

Davie Crockett's Kjøttdeig Wrap-Ups

oppskrifter på davie crockett's ground beef wrap-ups. enkel og smakfull rett som passer til alle anledninger. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/4 pund magert 90 prosent kjøttdeig av storfe
  • 2 teskjeer salt, eller etter smak
  • 2 (8-unse) pakker med croissant-deig
  • 2 (4-unse) bokser med hele grønne chili
  • 1 (8-unse) pakke med revet mild cheddarost
  • 1/2 middels løk, hakket
  • 1 pint lett rømme
  • 1 bunt vårløk (ca. 8 stilker), hakket
  • Sorte oliven, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Varm opp stekepannen på høy varme. Tilsett kjøttdeigen, salt etter smak, og brun den i omtrent 9 minutter. Kjevle ut den første pakken med croissantdeig på et bakepapir. Del den i 4 individuelle kvadrater. Ikke del den i trekanter. Legg én chili på hver av de fire croissantkvadratene. Plasser 85 gram kokt kjøttdeig på toppen av hver chili. Strø 28 gram cheddarost og hakket løk over kjøttdeigen på hver av de fire innpakkene. Åpne den andre pakken med croissantdeig og legg det samme kvadratiske stykket over hver av innpakkene. Topp hver innpakning med ytterligere 28 gram ost. Plasser innpakkene i den forhåndsoppvarmede ovnen. Stek i 13 minutter. Ha rømme på hver innpakkning. Topp med hakkede vårløk og svarte oliven.
  2. 2Oppskriftene for dette programmet, som er levert av bidragsytere og gjester som kanskje ikke er profesjonelle kokker, har ikke blitt testet i Food Network's kjøkken. Derfor kan ikke Food Network garantere nøyaktigheten av noen av oppskriftene.