Hello Fresh Mobile Banner
Vegansk brokkolisuppe

Vegansk brokkolisuppe

Lag en kremet og sunn vegansk brokkolisuppe med enkle ingredienser. Perfekt for en lett lunsj eller middag, full av næring og smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp rå cashewnøtter
  • 5 kopper grønnsaksbuljong, delt
  • 2 Yukon Gold-poteter, skåret i 1/2-tommers terninger
  • 1 løk, finhakket
  • 4 1/2 kopper grovhakket brokkoli
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 1 teskje fint havsalt
  • 1/4 teskje nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Bland cashewnøtter og 1 kopp grønnsaksbuljong i en blender til det er jevnt, ca. 1 minutt.
  2. 2Hell de resterende 4 koppene med grønnsaksbuljong i en stor kjele; tilsett poteter og løk. La det småkoke, dekk til, og kok i 5 minutter. Rør inn brokkoli og basilikum; la det koke opp igjen. Dekk til og kok til potetene er møre, ca. 10 minutter.
  3. 3Rør inn cashewblandingen i suppen; smak til med salt og svart pepper. La det småkoke, og fjern deretter umiddelbart fra varmen. Overfør omtrent halvparten av suppen til en blender; kjør til den er jevn. Hell den blendede suppen tilbake i kjelen og rør godt. Server umiddelbart.