Appelsin-yogurt

Appelsin-yogurt

Lær hvordan du lager en frisk og deilig orange yoghurt. Perfekt som dessert eller sunn snack, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 kvart vanlig lett yoghurt
  • 1/4 kopp rosiner
  • 1/4 kopp hakkede valnøtter
  • 1 1/2 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 1/4 kopp god honning
  • 1 appelsin, revet skall
  • 1/2 til 1 kopp ferskpresset appelsinjuice
  • Appelsin, appelsinskall, rosiner og valnøtter til pynt (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kled en sil med osteklede eller kjøkkenpapir og heng den over en bolle. Hell yoghurten i silen og la den renne av i kjøleskapet i 3 timer eller over natten.
  3. 3Ha den tykkede yoghurten i en middels stor bolle og rør inn rosiner, valnøtter, vanilje, honning og appelsinskall. Tynn ut med appelsinjuice til ønsket konsistens. Pynt med appelsinbåter, appelsinskall, rosiner eller valnøtter, og server.