
Manchego-ostet ris
oppskrift på manchego cheesy rice – en kremet og smakfull risrett med manchegoost. perfekt som hovedrett eller som tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer smør
- 1 ½ kopper hvit ris
- 3 kopper kyllingkraft
- En håndfull flatbladpersille, finhakket
- 1 kopp revet Manchego-ost
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør over middels varme i en middels stor sausekjele. Tilsett ris og rist den i smøret i 2 minutter. Hell i kraften og kok opp risen. Kok risen i 17 til 18 minutter, til den er mør og væsken er absorbert. Fjern fra varmen, luft opp risen med en gaffel, og rør inn persille og ost. Krydre risen med salt og pepper etter smak.




