
Blender Hollandaise-saus
Lær hvordan du lager en silkemyk hollandaise-saus i blender. Perfekt til egg, fisk og grønnsaker. En enkel oppskrift for en luksuriøs smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1I beholderen til en blender, bland eggeplommene, sennep, sitronsaft og hot pepper-saus. Dekk til, og kjør blenderen i omtrent 5 sekunder.
- 2Legg smøret i et målebeger av glass. Varm opp smøret i mikrobølgeovnen i ca. 1 minutt, eller til det er helt smeltet og varmt.
- 3Still blenderen på høy hastighet, og hell smøret i eggeplommene i en tynn stråle. Det bør tykne nesten med én gang.
- 4Hold sausen varm til servering ved å plassere blenderbeholderen i en panne med varmt vann fra springen.