Blender Hollandaise-saus

Blender Hollandaise-saus

Lær hvordan du lager en silkemyk hollandaise-saus i blender. Perfekt til egg, fisk og grønnsaker. En enkel oppskrift for en luksuriøs smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3 eggeplommer
  • 2. 1/4 teskje Dijon-sennep
  • 3. 1 spiseskje sitronsaft
  • 4. 1 dash hot pepper-saus (f.eks. Tabasco™)
  • 5. 1/2 kopp smør

Fremgangsmåte

  1. 1I beholderen til en blender, bland eggeplommene, sennep, sitronsaft og hot pepper-saus. Dekk til, og kjør blenderen i omtrent 5 sekunder.
  2. 2Legg smøret i et målebeger av glass. Varm opp smøret i mikrobølgeovnen i ca. 1 minutt, eller til det er helt smeltet og varmt.
  3. 3Still blenderen på høy hastighet, og hell smøret i eggeplommene i en tynn stråle. Det bør tykne nesten med én gang.
  4. 4Hold sausen varm til servering ved å plassere blenderbeholderen i en panne med varmt vann fra springen.