
Epleenchiladekake
Lær å lage en deilig apple enchilada dessert med vår enkle oppskrift. Perfekt for søte avslutninger eller helgefeiringer. En smak av høst i hver bit!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Sesong: høst
Ingredienser
- 1. 1 (21 unse) kanne eplepai-fyll
- 2. 6 (8 tommer) mel tortillas
- 3. 1 teskje malt kanel
- 4. 1/3 kopp margarin
- 5. 1/2 kopp hvitt sukker
- 6. 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 7. 1/2 kopp vann
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Fordel frukten jevnt på alle tortillalefsene, og dryss med kanel. Rull opp tortillalefsene og legg dem med skjøten ned i en lett smurt 8x8 tommers (20x20 cm) ildfast form.
- 33. Kok opp margarin, sukker og vann i en middels stor kjele. Skru ned varmen og la det småkoke, mens du rører konstant i 3 minutter.
- 44. Hell sausen jevnt over tortillalefsene; dryss gjerne litt ekstra kanel på toppen. Stek i forvarmet ovn i 20 minutter.
- 55. Dette gir 6 store tortillalefser; de kan deles i to for å gi 12 porsjoner.