Epleenchiladekake

Epleenchiladekake

Lær å lage en deilig apple enchilada dessert med vår enkle oppskrift. Perfekt for søte avslutninger eller helgefeiringer. En smak av høst i hver bit!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1 (21 unse) kanne eplepai-fyll
  • 2. 6 (8 tommer) mel tortillas
  • 3. 1 teskje malt kanel
  • 4. 1/3 kopp margarin
  • 5. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 6. 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 7. 1/2 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Fordel frukten jevnt på alle tortillalefsene, og dryss med kanel. Rull opp tortillalefsene og legg dem med skjøten ned i en lett smurt 8x8 tommers (20x20 cm) ildfast form.
  3. 33. Kok opp margarin, sukker og vann i en middels stor kjele. Skru ned varmen og la det småkoke, mens du rører konstant i 3 minutter.
  4. 44. Hell sausen jevnt over tortillalefsene; dryss gjerne litt ekstra kanel på toppen. Stek i forvarmet ovn i 20 minutter.
  5. 55. Dette gir 6 store tortillalefser; de kan deles i to for å gi 12 porsjoner.