
Penne med kylling og pesto
Lær å lage en enkel og smakfull penne med kylling og pesto. Perfekt for en rask middag som smaker fantastisk. En favoritt for hele familien!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 pakke penne pasta (16 gram)
- 2. 2 spiseskjeer smør
- 3. 2 spiseskjeer olivenolje
- 4. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelene, skåret i tynne strimler
- 5. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 6. salt og pepper etter smak
- 7. 1 1/4 kopper kremfløte
- 8. 1/4 kopp pesto
- 9. 3 spiseskjeer revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
- 22. Varm smør og olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Stek kylling og hvitløk til kyllingen nesten er ferdigkokt. Reduser varmen og rør inn salt, pepper, fløte, pesto og Parmesanost. Kok opp igjen til kyllingen ikke er rosa innvendig. Rør inn den kokte pastaen.