
Magiske peanøttsmør-mellomlag
Oppdag deilige Magic Peanut Butter Middles, perfekte som søt snack eller dessert. En enkel oppskrift med melkefri variasjon, klar på bare 20 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 1/2 kopp usøtet kakaopulver
- 1/2 teskje natron
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 1/2 kopp myk margarin
- 1/4 kopp peanøttsmør
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 egg
- 3/4 kopp melis
- 3/4 kopp peanøttsmør
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle blander du mel, kakao og natron. Rør godt til alt er godt blandet.
- 2I en stor bolle pisker du hvitt og brunt sukker, smør eller margarin og 1/4 kopp peanøttsmør til det blir lyst og luftig. Tilsett vanilje og egg, og pisk igjen. Rør inn melblandingen til det er godt blandet. Sett til side.
- 3For å lage fyllet: Bland melis og 3/4 kopp peanøttsmør. Rør godt.
- 4Rull fyllet til 30 1-tommers baller. For hver kjeks, med rene hender, form omtrent 1 spiseskje deig rundt en peanøttsmørball, og dekk den helt. Plasser dem med 2 tommers mellomrom på et uforet bakepapirkledd stekebrett. Flate ut med et glass dyppet i hvitt sukker.
- 5Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 7-9 minutter. Når kjeksene er ferdige, skal de være faste og ha små sprekker.