Kylling- og gnocchisuppe

Kylling- og gnocchisuppe

Lær hvordan du lager en deilig kylling og gnocchi suppe. En enkel oppskrift perfekt for kalde dager, full av smak og komfort. Ideal for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: vinter

Ingredienser

  • 1. 1 ss olivenolje
  • 2. 1 liten løk, hakket
  • 3. 3 stilker selleri, hakket
  • 4. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 5. 2 gulrøtter, revet
  • 6. 1 pund kokt, i terninger kuttet kyllingbryst
  • 7. 4 kopper kyllingbuljong
  • 8. 1 (16 unser) pakke mini potetgnocchi
  • 9. 1 (6 unser) pose babyspinatblader
  • 10. 1 ss maisstivelse (valgfritt)
  • 11. 2 ss kaldt vann (valgfritt)
  • 12. 2 kopper halv- og halv-fløte
  • 13. Salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenolje i en stor gryte over middels varme. Kok løk, selleri, hvitløk og gulrøtter i det varme oljen til løken er gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Rør inn kylling i terninger og kyllingbuljong; la det småkoke.
  2. 22. Rør gnocchi inn i den småkokende suppen og kok til de begynner å flyte, 3 til 4 minutter. Rør inn spinat; kok til den er visnet, ca. 3 minutter til.
  3. 33. Visp maisstivelse ut i kaldt vann til det er glatt. Rør maisstivelseblandingen og halvparten og halvparten inn i den småkokende suppen. La det koke til suppen tykner litt, ca. 5 minutter. Smak til med salt og svart pepper.