Hello Fresh Mobile Banner
Laks med brunsukker-glasur

Laks med brunsukker-glasur

Oppdag hvordan du lager saftig laks med en deilig brunt sukkerglasur. Perfekt for en smakfull hovedrett som imponerer både hverdag og helg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp lettbrunt sukker, pakket
  • 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 4 (170 gram) fileter av laks uten bein
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnens grille og plasser ovnsristen omtrent 15 centimeter fra varmekilden; forbered risten på en grillpanne med matlagingsspray.
  2. 2Krydre laksen med salt og pepper, og legg den på den forberedte grillpannen. Visp sammen brunt sukker og Dijon-sennep i en liten bolle; fordel blandingen jevnt over laksefiletene.
  3. 3Stek under den forvarmede grillen til fisken flaker seg lett med en gaffel, ca. 10 til 15 minutter.