
Biff Bulgogi
Lær å lage autentisk beef bulgogi med marinert oksekjøtt, perfekt til middag. En smakfull koreansk rett som imponerer hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund flankbiff, tynne skiver
- 5 spiseskjeer soyasaus
- 2 1/2 spiseskjeer hvitt sukker
- 1/4 kopp hakket grønn løk
- 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
- 2 spiseskjeer sesamfrø
- 2 spiseskjeer sesamolje
- 1/2 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Legg storfe i en grunn skål. Bland soyasaus, sukker, grønn løk, hvitløk, sesamfrø, sesamolje og nykvernet svart pepper i en liten bolle. Hell over storfe. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten.
- 2Forvarm en utendørs grill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
- 3Grill raskt storfe på den varme grillen til det er lett forkullet og gjennomstekt, 1 til 2 minutter på hver side.