Biff Bulgogi

Biff Bulgogi

Lær å lage autentisk beef bulgogi med marinert oksekjøtt, perfekt til middag. En smakfull koreansk rett som imponerer hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund flankbiff, tynne skiver
  • 2. 5 spiseskjeer soyasaus
  • 3. 2 1/2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 4. 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 5. 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 6. 2 spiseskjeer sesamfrø
  • 7. 2 spiseskjeer sesamolje
  • 8. 1/2 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg storfe i en grunn skål. Bland soyasaus, sukker, grønn løk, hvitløk, sesamfrø, sesamolje og nykvernet svart pepper i en liten bolle. Hell over storfe. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 time eller over natten.
  2. 22. Forvarm en utendørs grill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
  3. 33. Grill raskt storfe på den varme grillen til det er lett forkullet og gjennomstekt, 1 til 2 minutter på hver side.