Havregrynsjokoladekjeks I

Havregrynsjokoladekjeks I

Lær hvordan du lager deilige havre- og sjokoladekjeks med sprø utenpå og myk innside. En enkel oppskrift for enhver anledning, perfekt for kjekselskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp fettstoff
  • 3/4 kopp pakket brunt sukker
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje salt
  • 2 kopper havregryn
  • 2 kopper semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 180 grader C (350 grader F).
  2. 2I en stor bolle piskes smørfett, brunt sukker og vanlig sukker sammen. Tilsett egg og bland godt.
  3. 3Bland natron, salt og mel, og rør det inn i den kremete blandingen.
  4. 4Tilsett havregryn og sjokoladeknapper, og rør til det er godt blandet.
  5. 5Sett små topper av deigen med teskje på en smurt bakeplate. Stek i 15 minutter.