
Havregrynsjokoladekjeks I
Lær hvordan du lager deilige havre- og sjokoladekjeks med sprø utenpå og myk innside. En enkel oppskrift for enhver anledning, perfekt for kjekselskere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp fettstoff
- 3/4 kopp pakket brunt sukker
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 1 teskje natron
- 1 teskje salt
- 2 kopper havregryn
- 2 kopper semisøte sjokoladebiter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 180 grader C (350 grader F).
- 2I en stor bolle piskes smørfett, brunt sukker og vanlig sukker sammen. Tilsett egg og bland godt.
- 3Bland natron, salt og mel, og rør det inn i den kremete blandingen.
- 4Tilsett havregryn og sjokoladeknapper, og rør til det er godt blandet.
- 5Sett små topper av deigen med teskje på en smurt bakeplate. Stek i 15 minutter.