Havregrynsjokoladekjeks I

Havregrynsjokoladekjeks I

Lær hvordan du lager deilige havre- og sjokoladekjeks med sprø utenpå og myk innside. En enkel oppskrift for enhver anledning, perfekt for kjekselskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 24
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp fettstoff
  • 2. 3/4 kopp pakket brunt sukker
  • 3. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 4. 2 egg
  • 5. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 6. 1 teskje natron
  • 7. 1 teskje salt
  • 8. 2 kopper havregryn
  • 9. 2 kopper semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 180 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en stor bolle piskes smørfett, brunt sukker og vanlig sukker sammen. Tilsett egg og bland godt.
  3. 33. Bland natron, salt og mel, og rør det inn i den kremete blandingen.
  4. 44. Tilsett havregryn og sjokoladeknapper, og rør til det er godt blandet.
  5. 55. Sett små topper av deigen med teskje på en smurt bakeplate. Stek i 15 minutter.