
Rask og enkel meksikansk kylling
En smakfull og enkel mexicansk kyllingrett som er klar på kort tid. Perfekt for raske middager med familie og venner. Enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
- 2. kokespray
- 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 1 klype salt
- 5. 1 klype nykvernet svart pepper
- 6. 1 klype malt spisskummen
- 7. 1 kopp salsa
- 8. 1 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. Varm opp en smurt stekepanne til middels varme. Gni kyllingstykkene med hvitløk, salt, pepper og spisskummen etter smak; legg dem i den varme stekepannen. Kok til de er brune på begge sider og ikke lenger rosa, ca. 10 til 15 minutter.
- 33. Overfør kyllingen til en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form eller en gratengform, topp med salsa og ost, og stek i forvarmet ovn til osten er boblende og begynner å bli brun, ca. 15 til 20 minutter.