Rask og enkel meksikansk kylling

Rask og enkel meksikansk kylling

En smakfull og enkel mexicansk kyllingrett som er klar på kort tid. Perfekt for raske middager med familie og venner. Enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
  • 2. kokespray
  • 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1 klype salt
  • 5. 1 klype nykvernet svart pepper
  • 6. 1 klype malt spisskummen
  • 7. 1 kopp salsa
  • 8. 1 kopp revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Varm opp en smurt stekepanne til middels varme. Gni kyllingstykkene med hvitløk, salt, pepper og spisskummen etter smak; legg dem i den varme stekepannen. Kok til de er brune på begge sider og ikke lenger rosa, ca. 10 til 15 minutter.
  3. 33. Overfør kyllingen til en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form eller en gratengform, topp med salsa og ost, og stek i forvarmet ovn til osten er boblende og begynner å bli brun, ca. 15 til 20 minutter.