
Pats Baked Beans
Lær å lage deilige Pats Baked Beans med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør eller hovedrett, klar på under 30 minutter. Nyt smakfulle bønner i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 skiver bacon
- 2. 1 kopp hakket løk
- 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 1 (450 gram) boks pintobønner
- 5. 1 (450 gram) boks store Northern-bønner, drenert
- 6. 1 (450 gram) boks stekte bønner
- 7. 1 (450 gram) boks røde kidneybønner, drenert
- 8. 1 (425 gram) boks garbanzo-bønner, drenert
- 9. 3/4 kopp ketchup
- 10. 1/2 kopp melasse
- 11. 1/4 kopp brunt sukker, pakket
- 12. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 13. 1 spiseskje gul sennep
- 14. 1/2 teskje pepper
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. La det renne av, og reserver 2 spiseskjeer av fettet. Smuldre baconet og sett det til side i en stor bolle.
- 33. Stek løk og hvitløk i det reserverte fettet til løken er myk; la overflødig fett renne av, og overfør det til bollen med baconet.
- 44. Til bacon og løk tilsetter du pintobønner, northern beans, stekte bønner, kidneybønner og kikerter. Rør inn ketchup, melasse, brunt sukker, Worcestershire-saus, sennep og svart pepper. Bland godt, og hell det over i en ildfast form på 23 x 30 cm.
- 55. Dekk til og stek i forvarmet ovn i 1 time.