Pats Baked Beans

Pats Baked Beans

Lær å lage deilige Pats Baked Beans med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør eller hovedrett, klar på under 30 minutter. Nyt smakfulle bønner i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 skiver bacon
  • 2. 1 kopp hakket løk
  • 3. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1 (450 gram) boks pintobønner
  • 5. 1 (450 gram) boks store Northern-bønner, drenert
  • 6. 1 (450 gram) boks stekte bønner
  • 7. 1 (450 gram) boks røde kidneybønner, drenert
  • 8. 1 (425 gram) boks garbanzo-bønner, drenert
  • 9. 3/4 kopp ketchup
  • 10. 1/2 kopp melasse
  • 11. 1/4 kopp brunt sukker, pakket
  • 12. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 13. 1 spiseskje gul sennep
  • 14. 1/2 teskje pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. La det renne av, og reserver 2 spiseskjeer av fettet. Smuldre baconet og sett det til side i en stor bolle.
  3. 33. Stek løk og hvitløk i det reserverte fettet til løken er myk; la overflødig fett renne av, og overfør det til bollen med baconet.
  4. 44. Til bacon og løk tilsetter du pintobønner, northern beans, stekte bønner, kidneybønner og kikerter. Rør inn ketchup, melasse, brunt sukker, Worcestershire-saus, sennep og svart pepper. Bland godt, og hell det over i en ildfast form på 23 x 30 cm.
  5. 55. Dekk til og stek i forvarmet ovn i 1 time.