Pasta Primavera med italiensk kalkunpølse

Pasta Primavera med italiensk kalkunpølse

Oppdag en smakfull pasta Primavera med saftig italiensk kalkunpølse. Perfekt for en sunn og velsmakende hovedrett, klar på under 30 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (16 unser) ukokt farfalle-pasta
  • 2. 1 pund krydret italiensk kalkunpølse, skåret i 1/2 tommers skiver
  • 3. 1/2 kopp olivenolje, delt
  • 4. 4 hvitløksfedd, hakket
  • 5. 1/2 løk, hakket
  • 6. 2 små zucchini, hakket
  • 7. 2 små gule squash, hakket
  • 8. 6 roma (plomme)tomater, hakket
  • 9. 1 grønn paprika, hakket
  • 10. 20 ferske basilikumblader
  • 11. 2 teskjeer kyllingbuljonggranulat
  • 12. 1/2 teskje rød pepperflak
  • 13. 1/2 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg farfalle i kjelen og kok i 8 til 10 minutter, til de er al dente; sil av vannet.
  2. 22. Legg pølse i en stor stekepanne over middels varme og kok til den er jevnt brun. Sett til side. Varm opp 1/4 kopp olje i pannen. Rør inn hvitløk og løk, og kok til de er møre. Bland inn zucchini, squash, tomater, paprika og basilikum. Løs opp buljongen i blandingen. Krydre med rød pepper. Rør inn resten av oljen. Fortsett å koke i 10 minutter.
  3. 33. Bland pasta, pølse og ost inn i pannen. Fortsett å koke i 5 minutter, eller til det er gjennomvarmt.