
Hvit mandel bryllupskake
Lær å lage en luksuriøs hvit mandel bryllupskake med deilig mandelsmak og delikat dekor. Perfekt til bryllup og spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 (18,25 unser) pakke hvit kakeblanding
- 1 kopp hvetemel
- 1 kopp hvitt sukker
- 3/4 teskje salt
- 1 1/3 kopper vann
- 1 kopp rømme
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1 teskje mandel ekstrakt
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 4 eggehviter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør og mel en 11x13 tommers kakeform.
- 2Rør sammen den hvite kakeblandingen, mel, sukker og salt i en stor bolle til det er godt blandet. Hell i vann, rømme, vegetabilsk olje, mandel- og vaniljeekstrakter, og eggehviter, og pisk med en elektrisk mikser på lav hastighet til alle ingrediensene er blandet og fuktet, men det fortsatt er noen klumper, ca. 4 minutter.
- 3Hell røren i den forberedte kakeformen, og stek i den forvarmede ovnen til toppen er lett gyllenbrun og en kakepinne kommer ut ren når den settes inn i midten av kaken, ca. 25 minutter. La kaken avkjøle før du har på frosting.