
Lysende spinat- og artisjokkdip
Prøv denne deilige spinat- og artisjokkdippen, perfekt som forrett eller snacks. Enkel å lage og full av smak. Ideell for enhver anledning!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 (14 unse) boks artisjokkhjerter, drenert og hakket
- 1/2 (10 unse) pakke frossen hakket spinat, tint
- 1/2 kopp rømme
- 1/4 kopp majones
- 1/4 kopp kremost
- 1/4 kopp revet Romano-ost
- 1/4 teskje finhakket hvitløk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
- 2I en liten ildfast form, bland sammen artisjokkhjerter, spinat, rømme, majones, kremost, Romano-ost og hvitløk. Dekk til formen.
- 3Stek til det er gjennomvarmt og bobler, ca. 25 minutter.