
karameller
Oppdag en enkel oppskrift på karameller som smelter i munnen. Perfekt som søtt smått til enhver anledning, med enkel fremgangsmåte og deilige smakstester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Smør en 30x38 cm stor form.
- 22. I en middels stor kjele, bland sukker, brunt sukker, maisstivelse, kondensert melk, kremfløte og smør. Overvåk temperaturen på blandingen med et sukkertermometer mens du rører. Når termometeret viser 120 grader Celsius (250 grader Fahrenheit), tar du kjelen av varmen.
- 33. Rør inn vanilje. Hell blandingen i den forberedte formen og la den avkjøle helt. Når den er avkjølt, skjær karamellen i små firkanter og pakk dem inn i vokspapir for oppbevaring.