
Grillet aubergine-bruschetta
Lær hvordan du lager deilig grilled eggplant bruschetta. Perfekt for en lett forrett eller sommermat. Enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 hel italiensk aubergine, skåret i skiver (1/4 tommer tykk), grillet til den er farget på begge sider, grovhakket
- 2. 1 rød løk, skåret i skiver (1/4 tommer tykk), grillet til den er brun på begge sider, grovhakket
- 3. 1 liten hvitløksfedd, finhakket
- 4. 1 baguette (14 tommer), skåret i skiver, gnidd med hvitløk og ristet
- 5. Olivenolje
- 6. Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kombiner aubergine, løk og hvitløk. Fordel det på ristet baguette. Topp med olivenolje, salt og pepper.