Grillet aubergine-bruschetta

Grillet aubergine-bruschetta

Lær hvordan du lager deilig grilled eggplant bruschetta. Perfekt for en lett forrett eller sommermat. Enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 hel italiensk aubergine, skåret i skiver (1/4 tommer tykk), grillet til den er farget på begge sider, grovhakket
  • 2. 1 rød løk, skåret i skiver (1/4 tommer tykk), grillet til den er brun på begge sider, grovhakket
  • 3. 1 liten hvitløksfedd, finhakket
  • 4. 1 baguette (14 tommer), skåret i skiver, gnidd med hvitløk og ristet
  • 5. Olivenolje
  • 6. Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner aubergine, løk og hvitløk. Fordel det på ristet baguette. Topp med olivenolje, salt og pepper.