
Grillet ferskenskål med grapefruktvinaigrette
oppskrift på en frisk og smakfull grilled peach salad med sprudlende grapefrukt vinaigrette, perfekt for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 grapefrukt, skrelt og delt i båter, presset
- 2. 2 store ferskner, kjernet og skåret i åttendedeler
- 3. 1 spiseskje honning
- 4. 3 spiseskjeer druekjerneolje, pluss litt til pensling
- 5. Salt og nykvernet svart pepper
- 6. 4 kopper ruccola
- 7. 3 vårløk, finhakket
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen til middels varme.
- 22. Skrell og del grapefrukten i båter med en paringskniv over en liten bolle for å fange opp saften. Når du har fjernet alle båtene, klem ut resten av saften fra grapefrukten over bollen. Legg båtene i en egen bolle. Del ferskenene i åttendedeler og pensle dem med olje. Grill i 5 minutter til de er lett myke.
- 33. I bollen med grapefruktjuicen, tilsett honning, olje, salt og pepper, og visp godt sammen. I en stor salatbolle, legg arugula, grapefruktbåter, grillede fersken, skivede vårløk og vinaigrette. Vend godt for å blande, og server.